Rockmusical


Opføres i Borgerforeningen i Nyborg fra den 21. april til den 25. april 2014 alle dage kl. 19.00


Himmelkompagniet

Rockmusical nr. 24 i Nyborg Ungdomsskole

Siden begyndelse af oktober har 42 elever i Nyborg Ungdomsskole sammen med 7 musikere og et dygtigt instruktøteam samt teknikere forberedt Himmelkompagniet.

 


HANDLING:

Vi befinder os i en stor virksomhed. Der er travlt, og tempoet er i højsædet. De ansatte kæmper om at stige i graderne. Nogle er gode til det, andre er ikke. Der er forventninger, stress, jag og fuld fart på ligesom på en anden almindelig arbejdsplads. Forskellen er blot, at det her ikke er en almindelig arbejdsplads. Vi befinder os i HIMMELKOMPAGNIET, og de ansatte er engle!

Himmelkompagniet er en virksomhed, som sørger for at få de døde mennesker ekspederet videre ind i efterlivet. Når man dør bliver man stillet i kø i dødens venteværelse, og vogteren Osiris vurderer, hvorvidt man er klar til efterlivet eller ej.

Otte unge mennesker er alle på tragisk vis døde og skal nu, sammen med hver deres engleguide, finde ud af hvad de mangler at få afklaret, før de kan træde helt ind i efterlivet. De har præcis 7 dage, ellers venter dem 800 års ventetid i køen, før de igen får en ny chance. For englene venter en endnu mere dyster skæbne…

Både engle og mennesker har alt på spil, og sammen tager de tilbage til det gamle børneværelse, et utraditionelt gravøl, vanvittige clairvoyante, kærlighedsdramaet i skolegården og meget andet, for at løse opgaven.

Men hvem får lov at træde i ind i efterlivet, og hvem gør ikke?