Om Låddenhøj


Ungegruppen Låddenhøj har lokaler i det østfynske aktivitets- og samværstilbud Østerhuse, afdelingen Låddenhøj i Nyborg.

Østerhuse består af tre afdelinger med dagtilbud til voksne handicappede og hører organisatorisk under Region Syddanmark.

Låddenhøj ligger ved Nyborg Slots voldanlæg – 10 minutters gang fra bycentrum og med kort afstand til skov og strand. Låddenhøj har en stor have med bl.a. bålplads, trampolin, svævebane og shelterhytte, som ungegruppen har fri adgang til.

Vi har også adgang til Låddenhøjs sanserum, musikrum, gymnastiksal, spabad m.v., og en del af ungegruppens aktiviteter foregår sammen med Låddenhøjs øvrige brugere.

Overgang til voksenlivet:

Ungegruppens elever vil ofte få tilbudt plads på Låddenhøj, når de er færdige med deres ungdomsuddannelse, og når de i forvejen kender både stedet og de andre brugere, betyder det en mere tryg og mere naturlig overgang til voksenlivet.

Personalegruppen:

Vores personalegruppe er tværfaglig og består af speciallærere, socialpædagoger, medhjælpere samt fysioterapeuter, som vi deler med Østerhuse.